Description

Enintään 10 kiloa painavissa, minimissään 12-vaihteisissa urheilu- taikka kilpapyörissä ei valoisaan aikaan ajettaessa sentään tartte olla muita, kuten takaheijastin. Myös varasisärengas ja juomapullo ovatkin yleisiä varusteita retkipyöräilyssä. Ne ovatkin näppäriä tilanteissa, joihin tavanomainen polkupyörä ei sovi. Punaista valoa ei voi laittaa eteen eikä valkoista taakse. Pyöräilijän onnettomuusriski on tällaisissa paikoissa suuri, sekä mahdollisissa onnettomuustapauksissa pyöräilijän oikeusturva ovatkin heikko. Aivan perus maastolenkkiä olis tarkotus heittää, siinä olis kiva tapahtua ajamassa vähän bikeparkissakin jospa aivot tekee alamäkeen sikäli järkevä pyörä valikoima alkaa sieltä all mountain -pyörien järeämmästä päästä.kaupunkipyöräVaihdelaite onkin joko pyörän navan sisään rakennettu napavaihde tai nykyisin yleisemmin ketjuvaihde, missä rattaiden viereen asennetulla vaihteensiirtäjällä liikutetaan ketjua erikokoisten taka- vai keskiörattaiden joskus. Sopivalla varustuksella pyöräily sopii myöskin ympärivuotiseksi kulkutavaksi. Kolmipyöräisellä polkupyörällä voi kuljettaa sadan kilon lastia, taikka niin montaa matkustajaa, kuten joille tämä ovatkin rakennettu. Se on hyvä tehdä aikaisemmin kuin rupeaa pienentää nopeuttaan.

Mikäli toivoo kehittyä pyöräilijänä, lenkkien pituutta ja rasitusta kandee vaihdella. Ajolinjasi poikki kääntyvä tai kolmion taikka stop-merkin takaa tuleva ajoneuvo on väistämisvelvollinen sinuun nähden. Etevämpi kaupunkipyöräilijä opettelee myöskin pienten esteiden yli hyppäämisen. Pituutta voi aina hieman säätää, lukuunottamatta liian korkea runko onkin liian korkea. Kotimaassa jotkut pitävät cyclocross-pyöriä hyvinä talvipyörinä, mutta niihin sopivat nastarenkaat sekä lokasuojat, toisin kuten maantiepyöriin.

Maantiepyörälle (usein myöskin kilpapyörä tai maantiekilpapyörä) ominaista on kapeat, korkeapaineiset renkaat, matala ajoasento sekä keveys, joilla tavoitellaan suurempaa nopeutta. Sillä pyörän merkki ei merkitse välttämättä mitään suuntaan taikka toiseen. Enemmän: http://www.thedigitour.co/uusimmat-maastopyorat-messuilla/ Retkipyöriin onkin mahdollista lastata kiinni suuriakin tavarakuormia.

Tavaran taikka useamman kuin yhden hänen kuljetukseen tarkoitetussa polkupyörässä, perävaunulla varustetussa polkupyörässä ja polkupyörässä, missä on lisää kuin kaksi vaihdetta, tulee siitä huolimatta olla kaksi erillistä tehokasta jarrulaitetta. Maastopyörästä on nimittäin muokattu vaativaan harraste- ja kilpailukäyttöön useita tätä lisää vai vähemmän muistuttavia pyörätyyppejä, niinkuin kilpamaastopyörä, alamäkipyörä, freeridepyörä, trail-pyörä, dual-slalompyörä, dirt/street-pyörä ja trial-pyörä. Yksinkertaisimpiin keinoihin kuuluu hyvä ja mielellään runkolukittava pyöräteline. Mitä vaikeammasta maastosta ovat kysymys sitä lisää vaihteiden suuresta lukumäärästä on apua.

Contact seller

Useful information

  • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
  • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
  • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
  • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"