Description

Matkoilla tabletti on näppärä kokonsa ja painonsa puolesta, eivätkä enää tulisi mieleen raahata läppäriä viikonloppureissuille vai lomamatkoille. Hinnaksi kerrotaan 99 dollaria (noin 75 euroa), ja tabletin täytyisi tulla myyntiin vielä tän 12kk puolella. Päivän olen mutta leikkinyt niin ei oo ainakaan vielä putkahtanut mitään muuta valituksen aihetta kuten niin että se microUSB kaapeli hajosi käteen vaan noita kaapeleita löytyy omasta takaa jo niin ei haittavaikutuksia.

Yleisimmin kannettava vekotin rikkoutuu aikaisemmin aikojaan putoamisen, kolahtamisen tai kastumisen seurauksena. Tunnetuin esimerkki tablet tietokoneesta onkin juuri Apple iPad Tablet. Ne ovatkin pienempiä sekä helpommin mukana kulkevia, niissä onkin myöskin monesti samat toiminnallisuudet kuten kannettavissa. Huonona puolena offline-tuen puute ulkomailla ja reittihakujen rajallisuus.

Nyt on ollu Ipad 1 käytössä sekä se onkin erinomainen kapistus kuitenkin on 'vain' wlan versio. Tablet onkin järkevä valinta. Ennenkuin voit käyttää internet-yhteyttä, kannattaa valita operaattori jonka tarjoaa tarvittavan yhteyden.

Käyttöjärjestelmänä tuoteperheessä onkin Windows 8. Onneksi kuitenkaan olenkin saanut ennakoivan tekstinsyötön pois! Sen kanssa kaikki viestini näyttivät täysin humalassa kirjoitetuilta... Sen jälkeen ne saattaa linkittää uuteen Windows-käyttöliittymään (aiemmin nimeltään Metro). Uusin versio toimii valitettavan tahmeasti sekä epävakaasti 1.

Olin skeptinen kirjoittamisen suhteen, vain se toimii niin reippaan, että olen vastaavasti alkanut taas vihata puhelimella kirjoittamista. Ei enää tulisi mieleen raahata läppäriä viikonloppureissuilla taikka matkoilla. First Touch Soccer (ja X2:n jalkapallopelien aiemmat versiot).

Tablettia voi käyttää muistiinpanovälineenä, tehdä silloin powerpoint-tyyppisiä esityksiä, kuvata videoita, tehdä animaatioita, käyttää sanakirjasovelluksia ja monenlaisia oppimispelejä. Kyyrä uskoo, jotta tableteista onkin varsinkin hyötyä kielten opiskelussa.

Nuo iPadit ja Anterot ovatkin mutta suhteessa vähän heikkoja sekä sovellukset pitääkin jakaa terminal serveriltä vai Citrix farmista. Edullisesta hinnastaan huolimatta Superkaupan naurettavan edullinen tablet-tietokone ei kuitenkaan joudu häpeilemään ominaisuuksiensta puolesta. Kalliimmissa malleissa on mukana myöskin puhelin. Tällä laitteella onkin mielestäni hyvä alottaa ja jospa käyttö onkin päivittäistä sekä ruokahalu ikääntyy, niin kuin meillä, saattaa silloinkaan myöhemmin harkita kalliimman tuotteen hankkimista.

Amazon ja Google ovatkin esitelleet 199 taalan hintaluokkaan sijoittuvia seitsemäntuumaisia tabletteja. Tablet PC onkin päivänselvä käyttää ja niihin on iisi ladata enemmän sisältöä ja ohjelmistoja. Kannettavat tietokoneet ovatkin pitäneet nykyään pintansa, vaikka kosketusnäytöllisten taulutietokoneiden myyminen on räjähtänyt voimakkaaseen kasvuun.

Contact seller

Useful information

  • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
  • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
  • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
  • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"