Description

Maastopyörällä, missä onkin joustomatkaa noin 130-160mm ja keulakulma noin luokkaa 68 onkin aloittelijan sekä kokeneemmankin kaverin helpompi ajaa kuten xc-pyörällä. Useimmille talvipyöräilyn tärkein motiivi on kuntoilu. Lunki pyöräilijä ei järkyty, vaikka tietää, jotta henkilön asemansa liikenteessä on lähtökohtaisesti ongelmallinen. Vierintävastus näillä on huomattavan suuri, ne soveltuvat parhaimmin lähinnä esim alamäkikäyttöön hiihtokeskuksissa. Runko yhdistää polkupyörän osat toisiinsa. Niiden myös yhdet järeät mahdollisimman leveät (vähintään 2,4'', jos ainoastaan mahtuvat pyörimään pyörässäsi) nappularenkaat syksyn mutaan, bike parkkiin sekä alkutalven lumille. WHO:n mukaan kaikki uusi pyöräilijä aiheuttaa yhteiskunnalle säästöä keskimäärin 0,7 € pyöräiltyä kilometriä kohti. Älä pelkää olevasi liikenteen tukkeena. Aja minimissään avatun oven etäisyydellä pysäköidyistä autoista sekä toisista esteistä.

Tyypillisiä lenkkireittejä on muun muassa Laajavuoressa, Halssilassa, Keljonkankaalla, Vaajakoskella ja Palokassa. Klikkaa: Naisten pyörä Järkisyitä pitää tosin puoliväkisin kaivamaan esiin, jos sää sattuu olemaan vähän tuulinen, sateinen tai kylmä. Marraskuussa et ehkä voi pitämään yllä aivan samoja nopeuksia kuin alkusyksyllä, ja joudut ehkäpä varaamaan työmatkaan vähän isompi määrä aikaa. Loivempi keulakulma tekee myös pyörän käyttäytymisestä kovemmassa vauhdissa rauhallisempaa.

Retkipyöräilyreitit sijoittuvat joka kerta rauhallisille pienehköille teille, minkä takia ne soveltuvat myös koko perheen pyöräretkille. Alaselänkivut viittaavat monesti liian kauan ajoasentoon, eli silloinkaan käy joko lyhentää tai nostaa stemmiä. Mikäli rahat riittävät, kannattaa tilata täysjousto. Fitness- sekä sport-pyörät ovat tällä hetkellä erityisen suosittuja sekä he sopivat työmatkapyöräilyyn erinomaisesti. Jengin kunnon kohentuessa myös yhteiskunta säästää terveys- ja sosiaalimenoissa. Suurena ongelmana maastopyöräilyyn käytetyillä reiteillä onkin heidän jääminen rakentamisen sekä metsien hakkaamisen alle. Pimeällä, hämärällä taikka näkyvyyden ollessa heikentynyt on etuvalo pakollinen.

Lapselle paras ajoasento onkin pysty, ja kun painopiste asettuu oikein, tuntuma onkin vakaa. Istumistyöstä ja sen vaarallisuudesta ovat tällä hetkellä sanottu viimeisen talven verran. Tarkempaa genrevalintaa kannattaa lähestyä tulevan käytön kautta. Pyöräretkelle lähtiessä kannattaa huomata, niin että mäkisillä seuduilla ajaminen on huomattavasti tasamailla polkemista rasittavampaa.

Normaalissa ajoasennossa ollessasi, eli kädet hivenen koukussa, ohjaustangon tulisi peittää näkymä etuakseliin. Liikenteessä hikoilu on lähtökohtaisesti huono seikka ylipäätään. Näinpä alumiininen retkipyörän runko ei pakosti ole lainkaan kevyempi, kuin teräsrunko. Helsinkiin verrattuna Jyväskylässä kuitenkin pyöräillään jopa kaksi kertaa isompi määrä. Fillaria saa kuljettaa junassa kuten myös metrossa, kunhan ei haittavaikutuksia muita matkustajia. Taittopolkupyörät on taittuvarunkoisia, kokoontaitettavia kuten myös verrattain keveitä polkupyöriä.

Contact seller

Useful information

  • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
  • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
  • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
  • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"