Description

Harrastuksen edetessä saatta sit hommata omiin tarpeisiin mahdollisesti paremmin sopivia pyöriä kuin muita varusteita silloin kun kuulas alkusyksy onkin takanapäin, sekä säät on vaihtuneet marraskuun räntäsateisiin sekä pimeyteen, niin usea miettii, miten jaksaisi jatkaa pyöräilyä kelirikon aikana. Näytä suuntamerkki sekä ryhmity ajoissa aikaisemmin kääntymistä. Pyöräily on nimittäin kotimaisista toiseksi suosituin liikuntamuoto. Edellä mainittuja karttoja kannattaa käyttää reittisuunnittelun tukena. Naama punaisena ja puhkuen pyrin varmistamaan, ettei kanssareippailijat vain livahtaisi ohi. Heleistä pyöräilykeleistä synkkään, sateiseen ja tuuliseen säähän siirtyminen muodostuu monille taitekohdaksi, mihin pyöräily vuosittain päättyy.

Pyöräilyn tarkoitus vanhenee myöskin liityntäliikenteessä. Punaista valoa ei saa laittaa eteen eivätkä valkoista taakse. Kaupallisissa keskuksissa mäet pääsee hissillä ylös ja radat tullaan omien taitojen suomaa vauhtia alas. Toisessa ääripäässä on suoratankoisia, paksurenkaisia laitteita, joihin pystyy pakata tavaraa useita kymmeniä kiloja. Näistä valitsisin vaikka vaihteellisen, toisaalta ulkovaihteisen kuitenkin. Lapselle paras ajoasento ovat pysty, ja kun painopiste asettuu oikein, tuntuma on nimittäin vakaa. Hurraa teknologialle! Oikeilla säädöillä kehon paino jakautuu tasaisesti sekä ajoasento on aito. Jos tilaa on, keskellä pyörätietä valokuvaa ottava turisti kierretään rauhallisesti.

Noudata oikeanpuoleista liikennettä. Saat joko laskea tän ohjeiden mukaisesti vai huomata taulukoista, joita on useimpien pyörien kohdalla. Jäin lähes koukkuun. Korkeamman hinnan lisäksi täysjoustopyörä vaatii vähän isompi määrä pesua ja huoltoa, toisaalta ei nykyisin loppujen lopuksi riesaksi asti.

Alle 10 kilometrin työmatkat eivät vielä tuota kohtuuttomia ponnistuksia, mutta 15-20 kilometrin ja pidemmät työmatkat suuntaansa vaativat jo vähän suunnittelua vaatetuksesta alkaen. Muita pakollisia polkupyörän varusteita on kotimaassa etuvalo ja etu-, sivu-, poljin- ja takaheijastimet. Maantiepyöräilyä pystyy harrastaa lähes kaikilla seudun asfalttiteillä. Älä pelkää olevasi liikenteen tukkeena. Kun pyörätietä ei ole, on pyöräilijällä oikeus ja velvollisuus ajaa ajoradalla. Radat on alamäkeen rakennettuja polkuja, joista löytyy muun muassa hyppyreitä, kivikkoja, kallistettuja mutkia kuten myös droppeja. Polkupyöriä vaikea kyl varastetaan huomattavasti.

Espoon pyöräilyn edistämisohjelman 2013–2024 keskeisimpinä tavoitteina onkin kasvattaa pyöräilyn kulkumuoto-osuus 15 prosenttiin vuoteen 2024 mennessä ja luoda Espoosta pyöräilyn laatureittien sekä matkaketjujen mallikaupunki. Toisekseen laadukas alumiinirunko maksaa suhteettoman paljon lisää kuten korkealaatuinen teräsrunko. Matalassa ajoasennossa selkälihakset työskentelevät venyneessä asennossa, tällöin selkälihasten vahvistamiseen kandee kiinnittää erityistä huomiota. Normaali talvivaatetus riittää kovimpia pakkasia lukuun ottamatta. Pyöräily on nimittäin selkeä ja halpa harrastus. Autoilija ei tahallaan aja pyöräilijän päälle. Yleisesti ottaen valjastettu täysjousto on heti huollon tarpeessa ellei toisin ole mainittu, molempien iskarien huoltoon ja kevyeen voimansiirtoremonttiin kannattaa varata 350€ sekä siihen päälle noin 50% pyörän hinnasta arvonalenemaa ja suhteuttaa sitä pyyntihintaan.

Contact seller

Useful information

  • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
  • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
  • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
  • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"